05 Αυγ

Επιστροφή στην δράση με το σεντόνι των φτωχών

Καλημέρα σε όλους τους φίλους.

Με μοναδική παραφωνία την Λίλεστρομ την Τρίτη που η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα με τίποτα ήττα. Τα υπόλοιπα πέρασαν όπως τα γράψαμε. Επιστροφή στην δράση την Ευρωπαικών κυπέλλων σήμερα με τέσσερις αγώνες που θα μονοπωλήσουν σχεδόν το ενδιαφέρον μας από το Γιουρόπα Λιγκ. 

Ξεκίνημα από τον αγώνα Κοπενχάγη – Μπασακσεχίρ με την ομάδα της Δανίας να μην βρίσκεται σε καλό φεγγάρι βάση των όσων είδαμε στο πρωτάθλημα, σε αντίθεση με την Τούρκικη ομάδα που πήρε τον τίτλο και έδειξε καλό αγωνιστικό πρόσωπό. Αν απομονώσουμε τη βαθμολογία μετά την επανέναρξη  από τον COVID-19, η περσινή πρωταθλήτρια ήταν μία από τις χειρότερες ομάδες της από άποψη συγκομιδής βαθμών. Βάση της εικόνας που έχουμε περισσότερο την Μπασακασεχίρ κοιτάμε σε κλειστό αγώνα, αφού,καμιά ομάδα δεν θα ρισκάρει ιδιαίτερα στο πρώτα 60 λεπτά. Μεταξύ του Under 2,5 και του συνδυαστικού Χ2 & Under 3,5.

Στον αγώνα Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λασκ Λιντζ και με την νίκη με 3-0 από τον πρώτο αγώνα δεν υπάρχει ενδιαφέρον πρόκρισης. Από τα κέφια της Γιουνάιτεντ θα εξαρτηθεί η έκβαση του αγώνα, και στο Σαχτάρ – Βόλφσμπουργκ μετά την νίκη της Ουκρανικής ομάδας με 2-1 στην Γερμανία, οι Γερμανοί είναι υποχρεωμένοι να παίξουν ανοιχτά, και αυτό θα δώσει ευκαιρίες στην Σαχτάρ για να σκοράρει. Στα γκολ το ενδιαφέρον μας και το αμφίσκορο δείχνει λογική επιλογή.

Στην αναμέτρηση Ίντερ – Χετάφε που είναι ο πρώτος αγώνας του ζευγαριού δίνουμε στην Ίντερ ένα μικρό προβάδισμα, αλλά δεν έχει εύκολο έργο. Σχετικά λίγα γκολ περιμένω και επιλογή ασφαλείας το 1Χ & under 3,5. Από τους υπόλοιπους αγώνες της ημέρας η Μάλμε υποδέχεται την Χέλσιμποργκ. Τοπικό ντέρμπι, ωστόσο υπάρχει σημαντική διαφορά  μεταξύ των ομάδων,  και τον τρόπο που αγωνίζεται η Χέλσινμποργκ το να δούμε λίγα γκολ παίζει αρκετά. Με το συνδυαστικό 1 & under 4,5.

Καλή τύχη σε ότι και εάν επιλέξετε.

#ΜενουμεΟρθιοι #ΜενουμεΑσφαλεις