03 Αυγ

Εβδομάδα δράσης με επιστροφή στα Ευρωπαϊκά Κύπελλα

Καλημέρα σε όλους τους φίλους.

Εύκολα και όμορφα βγήκαν τα τρία σημεία της Κυριακής και συνεχίσαμε στον θετικό ρυθμό εδώ στην πλατφόρμα ClickBet.gr και μετά από μεγάλη αναμονή επιστροφή σε Champions & Europa League αυτή την βδομάδα. Για λίγα η Δευτέρα με ελάχιστους αγώνες που να αξίζουν την προσοχή μας.

Ξεκίνημα από τους αγώνες της Ελβετίας που έχουμε φινάλε και το ενδιαφέρον είναι για την προτελευταία θέση της βαθμολογίας που οδηγεί σε μπαράζ παραμονής και υποψήφιες είναι η Τουν (37) και η Σιόν (36).  Η Σιόν παίζει στην εδρα της αδιάφορης Σερβέτ που έτσι και αλλιώς παίρνει αποτελέσματα και κοιτάμε το διπλό με κάλυψη dnb, και η Τουν παίζει στην έδρα της Ζυρίχη που βρίσκεται σε ελεύθερη πτώση και προέρχεται από έξι συνεχόμενες ήττες. Προς το διπλό, αλλά καλύτερα και για τους δύο αγώνες στο LIVE

Δράση στην Β’ Νορβηγίας και αξίζει να ρισκάρουμε με τα πολλά γκολ  στο Ράουφος – Στρόμεν καθώς το ζευγάρι βγάζει μεγάλα σκορ, και Κόνγκσβινγκερ έχει αρχίσει να δείχνει καλά στοιχεία, για να την ακρίβεια να δείχνει ομάδα του προπονητή της, ωστόσο ακόμα δεν έχει πετύχει νίκη από την απειρία των παικτών της. Η Ογιεργκάρντεν είναι ακόμα στο… ψάξιμο! Με ρίσκο στον άσο. Κρατήστε ότι όλοι οι αγώνες της Ρανχάιμ ανεξαρτήτου έδρας έβγαλαν over. Το over παίζει πολύ και στο Μεξικό στο Λεόν – Μοντερέι. Όσοι κυνηγούν ανατροπές μπορούν να ρισκάρουν στο Λάχτι – Χόνκα.

Στην Σουηδία η Νόρσεπινγκ είναι ισχυρή στην έδρα της,  και καταφέρνει να ξεπερνάει τη φυσιολογική αγωνιστική κοιλιά παραμένοντας στην κορυφή. Η Μιέλμπι δεν είναι σε καλή κατάσταση τελευταία, κάνει πολλά λάθη στην άμυνα και δέχεται γκολ για πλάκα. Λογικός άσος και εναλλακτικά με το over.  Οσο επιθετικά πάει καλά στα τελευταία ματς η Ελφσμποργκ τόσο αμυντικά έχει αρχίσει και κάνει νερά και από την άλλη η Σίριους κοιτάει όλες τις αντιπάλους στα μάτια και έχει ευχέρεια στο σκοράρισμα. Πιθανό το αμφίσκορο και το Over. 

Καλή τύχη σε ότι και εάν επιλέξετε.

#ΜενουμεΟρθιοι #ΜενουμεΑσφαλεις