Εγγραφή


Στοιχεία λογαριασμού:

Όνομα

Επώνυμο

Εmail

Password

Επαλήθευση Password

Επιλέξτε την Συνδρομή που σας ταιριάζει

Επιλέξτε τρόπο πληρωμής:

1 - MonaySafe Card

Η γνωστή μας Moneysafe που είχε ακριβώς την ίδια διαδικασία όπως και η PAYSAFE πρόσφατα μετέφερε το πελατολόγιο της στην Ελλάδα στην εταιρεία TWIGA που λειτουργεί ακριβώς με τον ίδιο τρόπο. Είναι μια προπληρωμένη κάρτα, την οποία μπορείτε να προμηθευτείτε εύκολα από χιλιάδες σημεία πώλησης, όπως περίπτερα, καταστήματα λιανικής, σούπερ μάρκετ, βενζινάδικα κλπ. Οι 16ψήφιοι μοναδικοί κωδικοί είναι αξίας 5€, 10€, 25€, 50€ ή 100€ και στην Ελλάδα κατά μεγάλη πλειοψηφία χρησιμοποιείται για το στοίχημα. Όποιο κουπόνι και εάν χρησιμοποιήσετε (Moneysafe ή TWIGA) για την πληρωμή της συνδρομής σας είναι αποδεκτό από την Clickbet.gr. Θα βάλετε τον 16ψηφιο αριθμό από το κουπόνι (Voucher) στο πρώτο κουτάκι. Άν χρειαστείτε πάνω από μια κάρτα θαβάλετε τους αριθμούς των voucher στο κουτάκι που γράφει πολλαπλές κάρτες. Μετά πατήστε την ΕΓΓΡΑΦΗ για να ολοκληρώσετε την διαδικασία. Μόλις γίνει έλεγχος για την πληρωμή σου θα ενεργοποιηθεί ο λογαριασμός σου.

Κωδικός MonaySafeCard

2 - Κατάθεση σε λογαριασμό

Απλή η διαδικασία για όσους προτιμούν την τράπεζα σαν μέσο πληρωμών. Ο λογαριασμός που θα κάνετέ την κατάθεση είναι στην Τράπεζα Πειραιώς Δικαιούχος λογαριασμού και Αριθμός λογαριασμού μετά από επικοινωνία μέσω mail. Μόλις κάνετε την κατάθεση θα βάλετε τον αριθμο κατάθεσης, και πατήστε την ΕΓΓΡΑΦΗ για να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας. Μόλις γίνει έλεγχος για την πληρωμή σου θα ενεργοποιηθεί ο λογαριασμός σου.

Αριθμός Κατάθεσης E-banking

3 - E-Banking

Για όσους έχουν On Line λογαριασμό με την τράπεζα τους μπορούν να κάνουν την κατάθεση τους οποιαδήποτε μέρα και ώρα μέσα σε ένα λεπτό. Αυτό που θα χρειαστείτε είναι το IBAN του λογαριασμού μας. Θα επικοινωνήσετε μαζί μας για να σας το στείλουμε. Μόλις κάνετε την κατάθεση θα βάλετε τον αριθμό κατάθεσης, και πατήστε την ΕΓΓΡΑΦΗ για να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας. Μόλις γίνει έλεγχος για την πληρωμή σου θα ενεργοποιηθεί ο λογαριασμός σου.

Αριθμός Κατάθεσης

4 - PayPal

Κάντε κλικ στο κουμπί PAYPAL, για την πληρωμή σας. Μόλις πατήσετε ΠΛΗΡΩΜΗ Θα σας εμφανιστεί μια καρτέλα που θα λέει ότι ολοκληρώσατε επιτυχώς την πληρωμή σας. Πατήστε κλείσιμο παραθύρου, και ολοκληρώστε την εγράφη σας (πατήστε ΕΓΓΡΑΦΗ). Μόλις λάβουμε την πληρωμή σου στο Clickbet θα σου σταλεί mail από την PAYPAL σχετικά με την παραγγελία σου και πατάς ΟΚ. Από εκείνο το σημείο και μετά είσαι ενεργός μέλος.