21 Μαΐ

Στην Clickbet.gr είχαμε σαν στόχο να κάνουμε την πληρωμή της συνδρομής μια πολύ εύκολη διαδικασία για όλους. Έτσι λοιπόν προσφέρουμε σχεδόν όλους τους τρόπους πληρωμής, όπως θα δείτε και παρακάτω. Πάμε να τους δούμε…

  1. Τραπεζική κατάθεση (Τράπεζα Πειραιώς) Απλή η διαδικασία για όσους προτιμούν την τράπεζα σαν μέσο πληρωμών. Ο λογαριασμός που θα κάνετέ την κατάθεση σας είναι:

Τράπεζα Πειραιώς

Δικαιούχος λογαριασμού και Αριθμός λογαριασμού μετά από επικοινωνία μέσω mail.

       2. E Banking  Για όσους έχουν On Line λογαριασμό με την τράπεζα τους μπορούν να κάνουν την κατάθεση τους οποιαδήποτε μέρα και ώρα μέσα σε ένα λεπτό. Αυτό που θα χρειαστείτε είναι το IBAN που επίσης θα σας σταλεί μετά από επικοινωνία μέσω mail.

       3. TWIGA – Moneysafe. Η γνωστή μας Moneysafe που είχε ακριβώς την ίδια διαδικασία όπως και η PAYSAFE πρόσφατα μετέφερε το πελατολόγιο της στην Ελλάδα στην εταιρεία TWIGA που λειτουργεί ακριβώς με τον ίδιο τρόπο. 
Είναι μια προπληρωμένη κάρτα, την οποία μπορείτε να προμηθευτείτε εύκολα από χιλιάδες σημεία πώλησης, όπως περίπτερα, καταστήματα λιανικής, σούπερ μάρκετ, βενζινάδικα κλπ. Οι 16ψήφιοι μοναδικοί κωδικοί είναι αξίας 5€, 10€, 25€, 50€ ή 100€ και στην Ελλάδα κατά μεγάλη πλειοψηφία χρησιμοποιείται για το στοίχημα. Όποιο κουπόνι και εάν χρησιμοποιήσετε (Moneysafe ή TWIGA) για την πληρωμή της συνδρομής σας είναι αποδεκτό από την Clickbet.gr.

         4. PayPal.Υπάρχουν πολλοί λόγοι που οι παίκτες επιλέγουν e-wallets 💳 για τις καταθέσεις και τις αναλήψεις τους. Αν και θα μπορούσε να ανοίξει μεγάλη κουβέντα γύρω από το συγκεκριμένο θέμα, οι βασικότεροι από αυτούς είναι η ασφάλεια των χρημάτων και οι ταχύτατες συναλλαγές. Είναι γεγονός πως το Paypal είναι από τους πλέον διαδεδομένους τρόπους συναλλαγών.

Όποιο τρόπο και εάν διαλέξετε η πληρωμή σας είναι γρήγορη και 100% ασφαλές. 

*Για κανένα λόγο, μην πετάξετε το χαρτάκι με το voucher της TWIGA ή Moneysafe, έως ότου η εγγραφή σας ολοκληρωθεί. Δεν θα φέρουμε καμιά ευθύνη αν προβείτε στην καταχώρηση λάθος κωδικού! Αν ο κωδικός δεν είναι σωστός, θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας. Πρέπει λοιπόν να έχετε την απόδειξη της κάρτας που έχετε εκδώσει, έτσι ώστε να εντοπιστεί το τυχόν λάθος που μπορεί να έχει γίνει. Μην τον έχοντας όμως, αυτομάτως και τελεσίδικα δεν μπορεί να γίνει δεκτή καμία πληρωμή.